Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Vastgoed Herentals

Glenisson is een vastgoed specialist die werkzaam is in het gehele noorden van de Kempen, zo ook in Herentals. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Turnhout, maar wij hebben ook kantoren in Rijkevorsel, Kasterlee en Hoogstraten waar u terecht kunt voor al uw zaken rondom vastgoed. Hierbij zijn wij een veelzijdig makelaarskantoor en bieden wij u het totaalpakket aan. U kunt dan ook bij ons terecht bemiddeling bij aan- en verkoop van een woning maar ook voor waardebepaling van uw eigenkom. Dit maakt ons een echte specialist op het gebied van alle aspecten van vastgoed.

Professionele vastgoed makelaar werkzaam over de gehele Noorderkempen, zo ook in Herentals, Kasterlee en Hoogstraten

Op Glenisson kunt u vertrouwen als professioneel makelaar van diverse soorten vastgoed, waaronder huizen, appartementen, studio’s, garages, winkelpanden, bouwgrond of andere eigendommen. Ook voor nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht. Wanneer u Glenisson inschakelt als vastgoed makelaar voor de verhuur/verkoop van uw eigendom in bijvoorbeeld Herentals, Kasterlee of Hoogstraten, kunt u rekenen op een deskundige begeleiding en het juiste advies. Ook garanderen wij u van een persoonlijke aanpak waarmee u advies op maat krijgt. Zo helpen wij u een weloverwogen beslissing te maken betreft bijvoorbeeld de koop of verkoop van vastgoed in de omgeving van Herentals, Kasterlee of Hoogstraten.

Vraag vandaag nog een advies aan

Bent u geïnteresseerd in het kopen of verkopen van vastgoed in de Noorderkempen? Glenisson is de perfecte partner voor u. Wij kunnen u onder andere bemiddelen en een waardebepaling doen van uw eigendom zodat u een correct idee krijgt van de marktconforme waarde. Neem contact met ons op door te bellen naar 014 41 61 00 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Onze specialisten staan u graag te woord en geven u een deskundig advies. Bij Glenisson staat u als klant centraal.

MEER INFORMATIEPAGINA'S

Huis te koop Kasterlee | Appartement te huur Kasterlee | Immo Beerse | Immo Retie | Immo Kasterlee |

Vastgoed in de kijker


U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer