Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Makelaar Hoogstraten

Glenisson is een makelaar die is gevestigd in Turnhout (hoofdkantoor), Kasterlee, Rijkevorsel en Hoogstraten. Ons werkgebied strekt zich uit van omgeving Turnhout over de volledige Noorderkempen. Ook voor een makelaar in bijvoorbeeld Herentals kunt u dus bij ons terecht. Wij bieden u het volledige totaalpakket: van bemiddeling bij aan- en verkoop van een woning tot een waardebepaling van uw woning. Hiermee zijn wij een veelzijdige makelaar waar u terecht kunt voor een persoonlijke aanpak.

Makelaar met een persoonlijke aanpak gevestigd in onder andere Hoogstraten en Kasterlee

Wanneer u ervoor kiest Glenisson in te schakelen voor de verkoop of verhuur van uw eigendom kunt u rekenen op deskundig advies, de juiste begeleiding en daarbovenop een persoonlijke aanpak. Dit maakt ons de juiste makelaar voor het verkopen of verhuren van uw eigendom in de omgeving van Hoogstraten, Kasterlee en Herentals. Ook als u op zoek bent naar een nieuw huis, appartement, nieuwbouwwoning of ander onroerend goed kunt u Glenisson inschakelen. Bij Glenisson, gevestigd in (onder andere) Hoogstraten, Kasterlee maar ook werkzaam in bijvoorbeeld Herentals, staan u wensen als klant altijd centraal. Daarom garanderen we u van de beste service en een persoonlijke aanpak. Dat is hoe we ons bij Glenisson onderscheiden.

Neem contact met ons op

U kunt op Glenisson vertrouwen als professionele vastgoedmakelaar voor de verkoop en/of verhuur van uw huis, appartement, studio, garage, winkelpand, bouwgrond of andere eigendom. Bent u nog op zoek naar een makelaar voor de verkoop of verhuur van uw eigendom in de omgeving van Kasterlee, Hoogstraten of Herentals? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op door te bellen naar 014 41 61 00. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u een deskundig advies en de juiste begeleiding bij de verkoop of verhuur van uw eigendom. Wij vernemen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.
 

MEER INFORMATIEPAGINA'S

Huis te koop Turnhout | Huis te huur Turnhout | Immo Turnhout | Appartement te koop Turnhout | Immo Hoogstraten |

Vastgoed in de kijker


U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer