Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

Rustig gelegen woning met prachtig uitzicht!


Deze woning is deels gerenoveerd door de jaren heen en steeds met de grootste zorg onderhouden.

Via de inkomhal kan men de droge kelder (3x3m) betreden en heeft u toegang tot de leefruimte (3,6x8m). Deze aangename woonkamer geniet natuurlijke lichtinval en is voorzien van een kachel op propaan (zuinig in gebruik). Aanpalend treft men de volledig gerenoveerde keuken (gasvuur, granieten werkblad, combi) met aanpalende wasplaats/achterinkom. Deze heeft nog een apart toilet. Aansluitend treft u de ruime veranda met zicht op de tuin en prachtige omgeving!

Via een vaste trap in de inkomhal betreedt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers (10,15 en13m²) en de badkamer (2,2x2.5m) welke centraal gelegen is.

Er is ook nog een garage met automatische sectionaalpoort aanwezig. Deze heeft maar liefst een oppervlakte van 113m² en biedt veel opbergmogelijkheden (alsook twee stallen aanwezig).

Bijzonderheden: overal rolluiken, verwarming recentelijk gerenoveerd, automatische sectionaalpoort, rookmelders aanwezig.

Het pand is momenteel verhuurd (meer info mogelijk op verzoek).

Op zoek naar een rustig gelegen en vrijstaande woning in het fel begeerde Minderhout of een investeringseigendom? Dan zal deze eigendom u vast en zeker weten te bekoren!

MOGELIJK KLEIN BESCHRIJF !

Twijfel niet om ons te contacteren op 0475/29.57.72 of meer info op www.glenisson.be .

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer