Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

Grotendeels gerenoveerde gezinswoning met werkplaats

Deze verrassend ruime woning is zorgvuldig gerenoveerd en leent zich tot dé ideale gezinswoning.

Deze woning heeft op de begane grond een inkomhal met apart toilet en rechtstreekse doorgang naar de werkplaats/garage (7x12m).
Een open woonkamer met veel glaspartijen zorgt voor veel lichtinval bij de diverse eetplaatsen, alsook de speelse tv-plaats om de hoek. De landelijke leefkeuken is op haar beurt volledig ingericht (natuursteen/micro/oven/vaatwasser/..) en biedt zicht op tuin en terras. Via een stalen, eiken schuifdeur komt u rechtstreeks in de kelder (3x6m) terecht. Deze is uiterst handig afgewerkt en gesitueerd in de woning. De smaakvolle badkamer met dubbele lavabo/hoekbad/inloopdouche zal u zeker weten te bekoren. Annex treft u de wasplaats voorzien met handig ingemaakte kasten.

Op de verdieping bevinden zich 3 riante slaapkamers, welke eventueel nog opgedeeld kunnen worden. Verder is er nog plaats voorzien om een dressingruimte te creëeren én een 'open bureauruimte'. U kan hier uw eigen toets/droomindeling nog volledig de vrije loop laten. De basis is reeds zorgvuldig uitgewerkt.

De woning heeft een omheinde tuin met terras welke in rechtstreekse verbinding staat met het achterliggende straatje zodat u met een wagen/materiaal zonder moeite in de tuin kan.

Bijzonderheden: stalen balken boven ramen, ingewerkte spotjes en surroundsysteem, gunstig EPC-attest!

Meer info kan u terugvinden op www.glenisson.be of contacteer ons zeker voor een vrijblijvende bezichtiging ter plaatse!

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer