Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

Speelse gezinswoning met zwemvijver en gecertificeerde zonnepanelen!

Deze tijdloze gezinswoning is uiterst gunstig gelegen in het gezellige Meer. De doodlopende straat en de wandelafstand naar de scholen en dorpskern zijn voor deze eigendom een grote troef!

De praktisch ingedeelde woning heeft op de begane grond een ruime inkomhal met apart gastentoilet en doorgang naar de hedendaagse woonkamer met eiken parket, nieuwe houtinbouw cassette en bijzonder veel daglicht. De open leefkeuken is volledig ingericht (ook vaatwasser aanwezig) en biedt mede ook zicht op de tuin. Aansluitend bevindt zich hier nog de wasplaats/achter inkom welke voorzieningen heeft voor verschillende wasapparaturen en extra bergruimte. Van hieruit is er een handige verbinding naar de inpandige garage met elektrische poort.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en één mezzanine/bureau/speelruimte welke met zeer beperkte middelen om te toveren is naar een extra volwaardige 4de slaapkamer . Centraal gelegen treft men de ruime badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en toilet. Via een vaste trap in 1 van de slaapkamers kan u de volledige tweede verdieping bereiken. Deze zolderverdieping is volledig afgewerkt en biedt veel stockagemogelijkheden (verlichting/vinyl/velux beschikbaar).
De woning is omringd door een kindvriendelijke, omheinde tuin met terras en tuinhuis. De eyecatcher is vast en zeker de recent aangelegde zwemvijver met aansluitend terras. De tuin is reeds opgesplitst zodat u met kleine kinderen geen schrik moet hebben.

Bijzonderheden: gecertificeerde zonnepanelen gecombineerd met een houtskeletwoning welke uw energiekosten naar een uiterst minimum brengen. Meer info ter plaatse.

Bent u op zoek naar een instapklare gezinswoning met een fraai aangelegde tuin? Twijfel dan niet en breng zeker een bezoekje aan deze topper! Meer info: www.glenisson.be of 0475/29.57.72

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer