Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

RECENTE VILLA, luxueus afgewerkt met verwarmd zwembad

Deze stijlvolle villa met 5 riante slaapkamers leent zich dankzij zijn ruimte en ligging tot de ideale gezinswoning! Dit onderhoudsvriendelijk perceel van ca. 626 m², is centraal gelegen. Een extra troef is de aanpalende bouwgrond van ca. 400m² welke mogelijk bij aan te kopen is.

Via de inkomhal komt u door een dubbele glazen deur in de leefruimte welke door de vele raampartijen voorzien is van veel lichtinval. Om de hoek treft u de charme van een volledig geïnstalleerde leefkeuken met op haar beurt weer een groot raam zodat u constant van aangenaam daglicht kan genieten. Deze is praktisch ingedeeld en is voorzien van nog een extra handige bergruimte.
Aansluitend is er nog een achter inkom welke voorzien is met ingemaakte kasten en voorzieningen voor was apparatuur. Aansluitend treft u nog inpandige garage met automatische poort. Naast de woning is ook nog een carpoort voorhanden.

Op de eerste verdieping situeren zich 3 riante slaapkamers. De overweldigende masterbedroom heeft als surplus nog een annex dressing en is verbonden met de charmevolle badkamer.
Bij het binnenkomen van de badkamer voelt u onmiddellijk de gezellige sfeer door het authentieke wastafelmeubel. Verder beschikt deze ruimte nog over een toilet, douche en whirlpoolbad.

Via een vaste trap kan u de bovenste ruimte betreden, waar dat u nog 2 slaapkamers ter beschikking heeft.

Een eyecatcher is zeker de overdekte jacuzzi en verwarmd zwembad waar dat u heerlijk kan genieten van het buitenleven na een drukke dag.

Bijzonderheden: het zwembad is voorzien van warmtepomp en solardek en de leefruimte is voorzien van airco.

Dit is absoluut een pareltje onder de gezinswoningen. Breng gerust een bezoekje aan deze villa en laat u verrassen door de stuk voor stuk aangename ruimtes!U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer