Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

Karaktervolle villa met 4 slaapkamers en extra beroepsruimte

Deze grote villa met een bewoonbare opp. van +/- 440m², op een perceel van bijna 15 are is gelegen buiten de bebouwde kom van Kasterlee, maar toch op slechts 5 minuutjes van het centrum.
Mits enige opfriswerken is hier een pareltje van te maken en na verdere isolatie van de spouw in dak en zolder kan het EPC teruggebracht worden tot de helft van de huidige waarde!
De inkomhal geeft enerzijds uit op de ruime woonkamer met open haard en grote raampartij die uitkijkt op de ingesloten binnentuin, en anderzijds op de keuken en eetkamer. Deze beide ruimtes kunnen eventueel samengevoegd worden om zo een grote leefkeuken te creëren.
Via de keuken heeft men toegang tot de berging en achteraan de garage waar plaats is voor 3 auto's, en tevens voorzieningen gemaakt zijn voor sauna en douchekamer.
De grote kelder is ideaal als opslagruimte of wijnkelder.
Op de 1ste verdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan 3 met elk een lavabo (koud & warm water). De grootste slaapkamer sluit aan bij de badkamer.
Naast de woning bevindt zich nog een praktijkruimte van 20m² die perfect kan dienen voor zowel professioneel gebruik, als hobby- of speelkamer. Deze ruimte heeft tevens een aparte ingang.
Alhoewel deze woning ietwat verscholen ligt, biedt ze zeer veel potentieel.
Een deel van de garage kan eventueel omgebouwd worden om op die manier een kangoeroewoning te creëren.

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer