Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

Unieke gerestaureerde hoeve op riant perceel van ca. 7800m².

VERLAAGDE PRIJS !
Deze karakteristieke woning kenmerkt zich door royale, netjes gerenoveerde ruimtes en dit op een mooi perceel van ca. 7800m². Er is tevens de mogelijkheid om dit perceel op te splitsen (3000m²-4800m²).

Via de centrale inkomhal komt u in de leefruimte met houtkachel en prachtig uitzicht op de riante tuin. Via een glazen tussendeur kan u de charme van een landelijke keuken met authentiek fornuis voelen, ook hier kan u genieten van de aanwezigheid van een tweede haard.
Aansluitend is er nog een achter inkom met douchekamer, apart toilet en een riante dubbele inpandige garage met automatische poort, waar handig ruimte voorzien is voor was apparatuur.
Gelijkvloers is er ook vloerverwarming voorzien.

Op de bovenverdieping situeren zich 4 slaapkamers, allen met uitzicht op de groene omgeving. De masterbedroom heeft als surplus nog een privaat terras van 15m². Er is ook een slaapkamer met speelse mezzanine voorzien.
Bij het binnenkomen van de badkamer voelt u onmiddellijk de gezellige sfeer met het bad op pootjes. Verder beschikt deze ruimte nog over een lavabo, toilet en wasluik. Via een vaste trap kan u de zolderruimte betreden, waar dat u een grootste 5de slaapkamer ter beschikking heeft.

Een extra troef is zeker het overdekt terras dat grenst aan de leefruimte en waar dat u heerlijk kan genieten van de tuinvijver. Verder is de zuidelijk gelegen tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van verschillende gezellige zitplekjes.

Ondanks de rustige ligging, biedt deze eigendom de ideale uitvalsbasis tussen de dorpskern van Meer en Hoogstraten. De nabijheid van de E19 garandeert tevens een vlotte verbinding met Antwerpen en Breda.

Bent u liefhebber van rust en/of dieren dan is deze karaktervolle eigendom zeker de moeite om te bezichtigen.

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer