Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

Bedrijfsgebouw met winkel/atelier/bureaus/opslag & appartement

Dit bedrijfsgebouw geniet van een commerciële, zeer gunstige ligging, nl. temidden van industrie, winkels, e.d. met een vlotte bereikbaarheid naar zowel het centrum als de E34 snelweg Eindhoven-Antwerpen.
Het gelijkvloers omvat een centrale inkomhal voor het winkelgedeelte, met naastgelegen bureauruimte (landschapsbureau) met plaats voor ongeveer 8 bureaus, dewelke genieten van veel natuurlijk daglicht.
Achteraan bevinden zich 2 grote bedrijfshallen, enerzijds een magazijn (verwarmd) met een plafondhoogte van 6m, totale oppervlakte van 25mx20m, met sectionale poort van 4mx4m, en tevens een sanitair blok.
En anderzijds een tweede magazijn (verwarmd) met dezelfde oppervlakte, plafondhoogte en sectionale poort.
Hier bevindt zich een extra platform van 228m² (hoogte 2m80) + is er de mogelijkheid om een bureel te maken van 36m².
De verdieping boven het winkelgedeelte en bureaus is opgedeeld als volgt: hal, keuken, aangename en lichte vergaderzaal met airconditioning en tevens een leuk barmeubel, extra bureauruimte, sanitair gedeelte en doucheruimte.
De troeven van dit gebouw zijn vooral de hoge graad van afwerking, de talloze gebruiksmogelijkheden, ruim voldoende privé parkeerplaatsen, alarmsysteem, instap-en gebruiksklaar, de commerciële topligging met de mogelijkheid tot het plaatsen van een groot reclamepaneel aan de straatzijde.
Het bovenliggend appartement op de 1ste verdieping behoort tot het gebouw, heeft tevens een aparte ingang en omvat een ruime woonkamer, keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Dit kan gebruikt worden als conciërgewoning, biedt goede verhuurmogelijkheden, of kan omgevormd worden tot extra bureauruimte.
Het volledige gebouw kan tevens gehuurd worden.

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer