Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

Riante, gerestaureerde boerderij met 4 slaapkamers

Landelijk gelegen op een perceel van ca. 5100m², tussen Rijkevorsel en Wortel, bevindt zich deze royale langgevelhoeve, bouwjaar 1950. Het overweldigend geheel bestaat uit een gerenoveerde hoeve (gerestaureerd in 2003), indrukwekkende traktorstal (150m²), 3 inpandige garages waar maar liefst 6 wagens kunnen staan, groots stalgebouw van 120m² en een zuidwest tuin die op een natuurlijke manier is aangelegd met een vijver en omheiningen van buxus- en beukhagen.

De woning heeft een uitermate riante indeling: een volledig ingerichte keuken met toegang naar de kelder, een zonnige eetplaats in de veranda (32m²) waar u optimaal van de omgeving kan genieten, een woonkamer met haard welke zich kenmerkt door de aangename lichtinval, bijkeuken met aanpalende wasplaats, extra badkamer, apart toilet en een inkomhal/traphal met extra kamer welke kan dienen als bureau/hobbyruimte.
Op de bovenverdieping zijn er 4 grote slaapkamers, een speelse badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet.
Verder is er ook nog een multifunctionele, geïsoleerde zolder van 135m² waarbij de massieve steunbalken u reeds in een authentieke sfeer brengen.

Benieuwd naar wat deze woning nog allemaal in petto heeft? Breng dan zeker een bezoek aan deze hoeve en laat u positief verrassen door de vele mogelijkheden.

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer