Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verkocht

Omschrijving

SMAAKVOL APPARTEMENT met TWEE AUTOSTAANPLAATSEN

Dit recente appartement met maar liefst twee bijhorende autostaanplaatsen in Hoogstraten kan u niet missen! Een netjes afgewerkt pareltje gelegen op de tweede verdieping. (lift aanwezig)

Via de centrale inkomhal betreedt u de ruime woonkamer met open keuken. Hier kan u genieten van een aangename lichtinval en uitzicht op het riante terras van ca.9m².
De volledig geëquipeerde keuken is voorzien van extra werkblad en veel opbergruimte en geeft op haar beurt toegang tot de berging. Vanuit de gang met netjes ingemaakte kasten/vestiaire kan men de twee ruime slaapkamers bereiken, evenals het apart gastentoilet. De riante badkamer met ligbad annex douche en dubbel lavabo meubel geven een hedendaagse toets aan dit geheel.

Bijzonderheden: Alle ramen zijn uitgevoerd in aluminium met dubbele beglazing, statige trappenhal met lift, extra ondergrondse bergruimte, luxe verwarmingselementen, privacy voorzieningen aan de ramen/terras, riante gemeenschappelijke fietsenberging met beveiligingscode en maar liefst twee ruime autostaanplaatsen vlakbij de achterinkom.
.
Dit is een opportuniteit voor zowel starters, investeerders of mensen die willen genieten aan de achterzijde van dit moderne, recente appartementsgebouw.

Meer info/foto's kan u bekomen op onze website www.glenisson.be of contacteer ons zeker voor een bezoekje ter plaatse!

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer