Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verhuurd

Omschrijving

Gezinswoning met 4 slaapkamers en grote werkplaats/garage

Deze ruime hoekwoning is uiterst centraal gelegen. Ze biedt de ideale uitvalsbasis tussen de dorpskern van Meer en de Nederlandse grens. De nabijheid van de E19 garandeert tevens een vlotte verbinding met Antwerpen en Breda.

Via de inkomhal betreedt u de opgefriste, charmante en landelijke keuken. Deze is volledig ingericht met keukentoestellen (vaatwasser, elektrisch vuur, micro, koelkast). Ze biedt ook zicht op achterliggende garage en veranda. Aansluitend treft u de leefruimte welke op haar beurt aansluit op de ruime veranda. Zo genieten beide ruimtes van veel lichtinval. Vanuit de keuken is er rechtstreeks verbinding met de droge kelder en aanpalende bijkeuken/wasplaats.
Er is ook nog een gelijkvloerse slaapkamer, een badkamer voorzien van bad, nieuwe douche en lavabo meubel en een extra apart toilet.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers, twee kinderkamers zijn reeds voorzien van ingemaakte kasten met bureautablet. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Extra troef is het aparte toilet bovenaan.

Verder is de volledige tuin onderhoudsvriendelijk ingezaaid met gras. De achterliggende tuin is volledig omheind en biedt een doorgang naar de werkplaats/garage.

De grootste troef van deze woning is de enorme werkplaats/garage. Deze is maar liefst 160m2 en kan voor verschillende doelleindes gebruikt worden.

Bent u op zoek naar een centrale woning met bovendien veel ruimte, dan is deze eigendom zeker de moeite om te bezichtigen. Meer info op www.glenisson.be of 0475/29.57.72.

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer