Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verhuurd

Omschrijving

Karakteristieke villa in rustige omgeving.

Karakteristieke villa, rustig gelegen in de dorpskern van Meerle, deelgemeente van Hoogstraten met volgende indeling:

Op het gelijkvloers komt men binnen in een ruime entree/hal met trap naar de 1e verdieping, vervolgens komt men in de zeer ruime, lichte U-vormige living (52m²) met open haard en grote raampartijen die zicht geven op de zuidgerichte achtertuin. Aansluitend de keuken (22m²) met diverse inbouwapparatuur. Verder vindt men nog een berging, slaapkamer, bureau, ruime badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en toilet, grote wasruimte en een apart gastentoilet.

De indeling van de ruimtes op de eerste verdieping geeft u de mogelijkheid om deze voor verschillende doeleinden te gebruiken. Naast de badkamer met ligbad en enkele lavabo bevindt er zich op de bovenverdieping nog een apart toilet en 5 grote ruimtes, waarvan 1 ingericht is als extra keuken en 1 ruimte dat als extra leefruimte kan dienen. Daarnaast blijven er nog 3 ruimtes/slaapkamers over.

Mooi aangelegde tuin op het zuiden en aan de zijkant van de woning. Verder vindt men nog een carport en een garage voor 1 auto. Naast de woning ook privéparking voor meerdere auto's.

Bijzonderheden:De woning is voorzien van een goede isolatie (EPC 196 kWh/m²jaar). Alle ramen zijn voorzien van rolluiken of houten luiken (langs binnen te bedienen). De gehele woning is recent geschilderd.

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer