Hoofdkantoor Turnhout
014 41 61 00

Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Verhuurd

Omschrijving

Sfeervol en volledig gerenoveerd herenhuis

Deze karakteristieke woning kenmerkt zich door royale, netjes gerenoveerde ruimtes welke stuk voor stuk een warme sfeer uitstralen.

Via de inkomhal betreedt u de leefruimte door een dubbele glazen deur. Hier voelt u reeds onmiddellijk de authenticiteit van het huis omwille van gerestaureerde vloeren, hoge plafonds en kamerhoge ramen met lood. De charme van een landelijke open keuken welke volledig geïnstalleerd en vernieuwd is, is netjes om de hoek gesitueerd. Al deze ruimtes genieten van zeer veel lichtinval door middel van de vele glaspartijen. Vanuit de keuken is er rechtstreeks verbinding met de droge kelder en aanpalende bijkeuken/wasplaats welke handig voorzien is van nieuwe ingemaakte kasten.
Aansluitend is er nog een achter inkom met slaapkamer of hobbykamer en een volledig vernieuwde badkamer met bad en inloopdouche.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog 3 ruime slaapkamers, allen vernieuwde vloeren en veel lichtinval. Bovendien treft men ook hier de leuke accenten in het glas. Extra troef is het aparte toilet bovenaan.
Helemaal bovenaan treft u via een vaste trap nog een geïsoleerde zolderruimte en afgewerkte overloop welke mogelijkheden biedt als extra bureau of speelruimte.
Verder is de omheinde tuin momenteel nog in afwerkfase en zal men deze onderhoudsvriendelijk inzaaien met gras. Er is ook nog een beschutte plaats voor de stalling van fietsen voorzien.

Ondanks de rustige ligging, biedt deze eigendom de ideale uitvalsbasis tussen de dorpskern van Meerle en de Nederlandse grens. De nabijheid van de E19 garandeert tevens een vlotte verbinding met Antwerpen en Breda.

Bent u liefhebber van charmevolle panden, welke sfeer en authenticiteit uitstralen, dan is deze karaktervolle eigendom zeker de moeite om te bezichtigen.

U gebruikt een verouderde browser.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer